En hejdundrande jubileumsfest för att fira kvinnors hälsa i 20 år

På 1,6 miljonerklubbens 20-års jubileum i Vinterträdgården på Grand Hôtel i Stockholm i fredags kom mer än 500 festsugna gäster för att gemensamt fira klubben för kvinnors hälsa tillsammans med grundaren Alexandra Charles, ambassadörer och artister. Det blev en härlig kväll med mingel och bubbel i spegelsalen, fina tal, fantastisk middag och underhållning i världsklass.

Från maqt.se® kom Sofia och Sandra, här med Aster Sagai som är kommunikatör för 1,6 & 2,6 miljonerklubben.

1,6 miljonerklubbens grundare Alexandra Charles och Prinsessan Birgitta delade tillsammans med hälsoprofilen Annette Lefterow ut Hälsopriset till författaren och hälsoinspiratören Maria Borelius som blivit utsedd till Årets Hälsohjälte. Priset togs emot av Carina Nunstedt, förläggare på Harper Collins, eftersom Maria Borelius inte kunde närvara. Genom sin ”hälsorevolution” har Maria Borelius visat vägen till en antiinflammatorisk livsstil.

Operasångerskan Charlotta Huldt underhöll på scenen.

Christer Lindarw var hemlig gäst och avslutade kvällen med After Darks låt från 2004 – La Dolce Vita.

Vår vän och poddkollega Alexandra Charles strålade ikapp med sin fantastiska klänning!

// maqt.se® teamet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 5 =