Om oss

maqt.se® lanserades 2015, drivs ideellt, och är Sveriges enda partipolitiskt obundna bloggportal för kvinnor inom segmenten politik, samhälle, hälsa och entreprenörskap. En digital samlingsplats för kvinnliga politiker, opinionsbildare, samhällsengagerade medborgare, entreprenörer och alla andra kvinnor som vill nå ut med sina hjärtefrågor och få sin röst hörd. En community med de starka kvinnorna i fokus. Oavsett politisk tillhörighet.

Hos oss är alla välkomna men det är bara kvinnor som har egna, personliga bloggar. Däremot är män varmt välkomna som Gästbloggare.

Bloggportalen är byggd i WordPress, ett enkelt och universellt verktyg för både dig som är ny och den som är en mer erfaren bloggare. Om du har en blogg i WordPress idag och vill byta plattform till maqt.se® så kan vi hjälpa dig att importera inläggen till din nya blogg hos oss. 29% av webben använder WordPress, allt från hobbybloggar till de största webbplatserna för nyheter på nätet.

Syftet med maqt.se® är att lyfta och synliggöra engagerade kvinnor och deras hjärtefrågor i sociala medier genom att erbjuda gratis bloggplatser samt stöd och hjälp. Bloggportalen driver vi som ett ideellt engagemang tillsammans, eftersom att synliggöra kvinnor på sociala medier är något vi verkligen brinner för.

 

Åza & Sofia

Himsel3