Ofrivillig ensamhet och en katt bland hermelinerna i studion

Elfte avsnittet av podcasten Maqt & Miljoner finns nu att lyssna till på I LIKE RADIO och där bra poddar finns! Ibland är ensamheten inte självvald och den har till och med blivit ett samhällsproblem. Anna Starbrink (L) som är landstingsråd i Stockholm med ansvar för vård och kultur gästar Åza och Alexandra i veckans avsnitt och berättar hur ofrivillig ensamhet har en negativ påverkan på hälsan.
I studion lyfts även frågor som att ge kvinnor chansen att vara företagare inom välfärdssektorn och kvinnans makt över sin egen kropp. Dessutom, som en katt bland hermelinerna, överraskar Gert Fylking studion och ställer nyfikna frågor inför höstens val.

Avsnitt 11: OFRIVILLIG ENSAMHET OCH KVINNLIGT FÖRETAGANDE

I podden Maqt och Miljoner slår Alexandra Charles och Åza Brennander hål på myter, delar med sig av kunskaper, erfarenheter och lusten till livet. Detta gör de tillsammans med folkkära profiler som till exempel Carl Jan Granqvist och Lill Lindfors. Lyssnarna får lära sig om allt från PMS, klimakteriebesvär och sexuell hälsa till forskning, jantelag och politik. Maqt & Miljoner är en podcast om hälsa, visioner och engagemang för kvinnor – och män som vill veta mer. Nya avsnitt släpps varannan måndag och elfte avsnittet kom ut den 16 juli.

Hoppas du vill lyssna till oss HÄR. Tipsa gärna dina vänner om podden så blir vi jätteglada!

Den nya viktiga podcasten Maqt & Miljoner är ett ideellt samarbete mellan 1,6 & 2,6 miljonerklubben och bloggportalen maqt.se®

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 + tio =