Skriver om de högaktuella polisfrågorna på Gästbloggen

Vår gästbloggare Tomas Stjernfeldt delar dagligen med sig av tankar om polisen i allmänhet och det fackliga uppdraget i synnerhet på sociala medier. Tomas, som är vice ordförande i Polisförbundet Region Syd och ledamot i Polisförbundets nationella styrelse, menar att polisfrågorna är om möjligt än mer på dagordningen nu än vad de var för snart ett år sedan, då han senast skrev här på Gästbloggen. Bloggandet hos oss kommer att handla om polisorganisationen och de åtgärder och förändringar, som han anser absolut nödvändiga för en fungerande polisverksamhet. Han anser att Polisförbundet inte fått något gehör från politikerna och Tomas gissar på att de inte vill bli alltför involverade, utan istället vill hålla distansen till det som nu har utvecklats till i det närmaste ett haveri.

“Om nu politiker och polisledning på allvar sträcker ut en hand och behöver vår hjälp kommer vi givetvis att ta den. Vi kommer, som vi alltid ha gjort, att ta ansvar för verksamheten och ständigt försöka förändra och förbättra. Inte bara för våra medlemmars skull utan snarare för våra medborgares skull.” – Tomas Stjernfeldt, vice ordförande i Polisförbundet Syd

Första blogginlägget på Gästbloggen hittar du HÄR

Twitter @T_Stjernfeldt 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 + sex =