Systerskap och ungt kvinnligt företagande på Gästbloggen

För arton år sedan började systrarna Elin och Sofia Hagrenius en festlig resa som entreprenörer och designers när de tillsammans öppnade butiken Faith i Borås och silvervarumärket 925 by Faith föddes. Idag tar varumärket upp större delen av tiden med egen design, produktion och webbshop. Deras stora visioner inom smyckesvärlden har ännu inte mättats utan fortsätter att växa varje dag. Vi är otroligt glada att få ha dessa inspirerande kvinnor på Gästbloggen under några veckor!

Elin och Sofia kommer dela med sig till våra läsare om systerskap, ungt kvinnligt företagande och att hålla en balans i livet.

www.faith.se

Svenskdesignade, trendiga silversmycken, handgjorda i äkta nickelfritt 925 sterling silver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio + 4 =