Ett livsviktigt avsnitt av podcasten Maqt & Miljoner

Fjärde avsnittet av Maqt & Miljoner finns nu på I LIKE RADIO och där bra poddar finns!
Varannan timme drabbas någon av malignt melanom i huden och hela 20% av bröstcancerfallen upptäcks vid rutinmässiga mammografikontroller.

Tillsammans med gästerna Åsa Lövgren från 1,6 miljonerklubben och Sofia Brennander från maqt.se® diskuterar Alexandra och Åza cellförändringar, mammografi, hudförändringar och prostatacancer samt delar med sig av sina egna erfarenheter. På telefon finns dessutom hudläkaren Jan Lapins som ger lyssnarna goda råd för att minska risken att bli en av de 61 000 som årligen drabbas av någon form utav hudcancer. Ett livsviktigt avsnitt som belyser att man med liten insats och eget ansvar har goda chanser att undvika sjukdomar som kan leda till döden.

Avsnitt 4: ETT LIVSVIKTIGT AVSNITT

I podden Maqt och Miljoner slår Alexandra Charles och Åza Brennander hål på myter, delar med sig av kunskaper, erfarenheter och lusten till livet. Detta gör de tillsammans med folkkära profiler exempelvis Carl Jan Granqvist och Lill Lindfors. Lyssnarna får lära sig om allt från PMS, klimakteriebesvär och sexuell hälsa till forskning, jantelag och politik. Maqt & Miljoner är en podcast om hälsa, visioner och engagemang för kvinnor – och män som vill veta mer. Nya avsnitt släpps varannan måndag och fjärde avsnittet kom ut den 9 april.

Hoppas du vill lyssna till oss. Sprid gärna podden så blir vi jätteglada!

Den nya viktiga podcasten Maqt & Miljoner är ett ideellt samarbete mellan 1,6 & 2,6 miljonerklubben och bloggportalen maqt.se®

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 − sjutton =