Med anledning av läsarstormen

De senaste dagarna har redaktionen kontaktats av upprörda följare med anledning av den läsarstorm som en av bloggarna på maqt.se® orsakat. Därför tycker vi det är viktigt att poängtera att maqt.se® drivs ideellt, aldrig tar ställning i specifika frågor och endast förmedlar information – vilket är hela grundidén med bloggportalen. Oavsett politisk tillhörighet, hjärtefrågor, tro etc. kan alla, förutsatt att man är kvinna, få hjälp att starta en blogg hos oss helt kostnadsfritt.

I just det här specifika fallet rekommenderar vi de som har kontaktat oss med frågor, funderingar och kommentarer att istället rikta dem direkt till de personer det berör, d v s Pernilla Wahlgren, Christina Schollin och Minette Tigerfalk.

Det är inte vår uppgift på maqt.se® att tycka till om något ämne, någon åsikt eller enskilda frågor som bloggarna skriver om, oavsett om det rör politik, samhälle etc. maqt.se® tillhandahåller bloggplatser där bloggarna själva ansvarar för det innehåll som publiceras, den som står registrerad på bloggen har också ansvar för den och dess innehåll. Därför kan maqt.se® aldrig hållas ansvarig för publicerat innehåll på bloggarna. maqt.se® strävar alltid mot att upprätthålla en trevlig attityd i bloggarna och kränkningar mot personer gör sig inte hemma på bloggportalen.

Funderar DU på att starta en egen blogg hälsar vi dig varmt välkommen till oss! Registrera din blogg HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 6 =