Blogga i 100 dagar i rad för yttrandefriheten

Onsdagen den 1 mars startar årets utmaning för alla BLOGGARE för sjätte året i rad! Blogg100 startades av Fredrik Wass, bloggare och journalist, för sex år sedan och bygger på utmaningen att blogga varje dag, 100 dagar i rad. Det var och är ett sätt att sporra sig själv tillsammans med andra. Sedan starten har tusentals bloggare i hela Sverige deltagit i utmaningen och det har även arrangerats Blogg100-träffar, seminarium och mingel.

Så här skriver Fredrik Wass själv om utmaningen på sin blogg www.bisonblog.se den 23 februari: “Aldrig tidigare har det känts lika viktigt att stå för det fria ordet, att manifestera kraften i att uttrycka oss på egna villkor, men med respekt för varandra. Hoppas du vill vara med.”

Fredrik Wass
Fredrik Wass, grundare av Blogg100

Genom att anmäla sig till utmaningen blir bloggen synlig på den officiella listan med alla som deltar. Anmälan är helt frivillig och görs för att samla statistik kring bloggande, samt för möjligheten att bjuda in till eventuella bloggträffar och annat.

Regler för Blogg100:

  • Blogg100 startar onsdagen den 1 mars 2017 (men det går bra att hoppa på utmaningen även senare).
  • Varje dag, 100 dagar i rad, måste minst ett nytt inlägg publiceras på din egen blogg eller annan kanal. Tagga inlägg, videoklipp, tweets, facebookuppdateringar och annat relaterat med taggen #blogg100 (om du vill!)

Till anmälan: Blogg100

3 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nio + 15 =