Kvinnlig kyrkoherde med tusen järn i elden skriver på Gästbloggen!

Vi säger välkommen till en rastlös själ – i form av kyrkoherden Pernilla Håkansdotter Olsson – som kommer att förfoga över Gästbloggen på maqt.se® under ett par veckor.
Pernilla är en positiv och driven tjej med ett stort engagemang för det mesta som handlar om människor, personlig utveckling och ledarskap. Hon har tusen järn i elden dygnets alla 24 timmar. När hon inte står i predikstolen i Skåne eller umgås med sina två tonårsdöttrar är hon god man för tre ensamkommande pojkar från Afghanistan, instruerar i dans och tabata på Friskis & Svettis och pendlar mer än gärna över Atlanten till maken som bor i Los Angeles.
Pernillas gästbloggande hos oss på maqt.se® kommer att handla om högt och lågt. Om hur det är att vara så rastlös att man hamnar på andra sidan jorden, skiljer sig, får cancer och flyttar hem igen. Hur man kan överleva trots att man känner sig som den ensammaste människan på jorden…

Gästbloggen hittar du genom att klicka HÄR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 + åtta =