Hjärtat på rätt ställe

Vår nya gästbloggares fjärde barn föddes med ett mycket komplicerat hjärtfel. Bara sex dygn gammal opererades dottern och har därefter genomgått otaliga undersökningar och ytterligare tre hjärtoperationer. Idag är Hedda 10 år fyllda och mår efter omständigheterna väldigt bra och mamma Linda Sundberg är sedan i maj i år Förbundsordförande i Hjärtebarnsfonden och Hjärtebarnsförbundet. Under ett par veckor kommer Linda skriva om sina tankar om livet i stort och särskilt om vardagen med ett barn med en dold funktionsnedsättning. Dessutom delar hon med sig av det arbete som bedrivs inom organisationen Hjärtebarnsförbundet och hur hon engagerar sig i den. Lindas första gästinlägg hittar du HÄR.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton + sex =