Börja blogga hos oss!

 

one (23 av 58)

Vad roligt att just Du har hittat in till oss! Här är alla välkomna oavsett politisk inriktning, bakgrund, framtidsdrömmar eller livsåskådning. Dock har vi ett ett krav när det gäller att få en egen bloggplats hos oss. Det är att du är kvinna.

Starta en blogg hos oss och nå ut med dina hjärtefrågor! Vi är Sveriges enda partipolitiskt obundna bloggportal för kvinnor
inom segmentet politik, samhälle, hälsa och entreprenörskap. maqt.se® är en digital samlingsplats för kvinnliga politiker, opinionsbildare, samhällsengagerade medborgare, entreprenörer och alla andra kvinnor som vill nå ut med sina hjärtefrågor och få sin röst hörd. En community med de starka kvinnorna i fokus. Oavsett politisk tillhörighet.
Du som bloggar hos oss är en engagerad kvinna som vill nå ut med dina åsikter, tankar och dela med dig av din vardag i sociala medier.

Bloggportalen är byggd i WordPress, ett enkelt och universellt verktyg för både dig som är ny och dig som är mer erfaren bloggare. Om du redan har en blogg i WordPress idag och vill byta plattform till maqt.se® så kan vi hjälpa dig att importera de äldre inläggen till din nya blogg hos oss. 29% av webben använder WordPress, allt från hobbybloggar till de största webbplatserna för nyheter på nätet. Verktyget är dessutom SEO anpassat och mobilvänligt.

Du kan enkelt starta en egen blogg på maqt.se® genom att registrera dig nedan!Minst 4 tecken, endast små bokstäver och siffor. Detta blir även din URL (exempel.maqt.se)


Vi skickar ditt aktiveringsmejl till denna e-postadress, så se till att du skrivit rätt

Jag har läst och accepterar användarvillkoren för maqt.se