Alla riksdagspartier skriver på Gästbloggen under Almedalsveckan

Under årets politikervecka i Visby uppmärksammar vi som vanligt alla riksdagspartier på Sveriges enda partipolitiskt obundna bloggportal för kvinnor inom segmentet politik, samhälle, hälsa och entreprenörskap! Vi har som vanligt bjudit in alla riksdagspartier att skriva ett inlägg med valfritt budskap till våra läsare under sin talardag i Almedalen.

Från söndag den 1 juli till och med söndag den 8 juli har vi representanter från samtliga riksdagspartier och skribenten från varje parti väljer fritt ämne att förmedla från Almedalsveckan! Det viktigaste är att budskapet är tydligt och att skribenten är en publikfriande person (partiledare/partisekreterare/minister/gruppledare etc.) som är mer eller mindre välkänd för väljarna.

 

Följande politiker skriver hos oss:

Söndag 1 juli
Elisabeth Svantesson, ekonomisk-politisk talesperson (M)

Månndag 2 juli
Nooshi Dadgostar, partiordförande (V) 

Tisdag 3 juli
Gulan Avic, integrationspolitisk talesperson (L)

Onsdag 4 juli
Annika Qarlsson, talesperson arbetsmarknad, integration och jämställdhet (C)

Torsdag 5 juli
Lena Rådström Baastad, partisekreterare (S) 

Fredag 6 juli
Sara Lidqvist, ordförande för (KD) Gotland

Lördag 7 juli
Paula Bieler, riksdagledamot (SD)

Söndag 8 juli
Hanna Lidström, språkrör Grön Ungdom (MP)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 + tretton =