Om oss

maqt.se® lanserades 2015 och är Sveriges enda partipolitiskt obundna bloggportal för kvinnor inom segmentet politik, samhälle och hälsa. En digital samlingsplats för kvinnliga politiker, opinionsbildare, samhällsengagerade medborgare, entreprenörer och alla andra kvinnor som vill nå ut med sina hjärtefrågor och få sin röst hörd. En community med de starka kvinnorna i fokus. Oavsett politisk tillhörighet.

Hos oss är alla välkomna men det är bara kvinnor som har egna, personliga bloggar. Däremot är män varmt välkomna som Gästbloggare.

Bloggportalen är byggd i WordPress, ett enkelt och universellt verktyg för både dig som är ny och dig som är mer erfaren bloggare. Om du har en blogg i WordPress idag och vill byta plattform till maqt.se® så kan vi hjälpa dig att importera inläggen till din nya blogg hos oss. 29% av webben använder WordPress, allt från hobbybloggar till de största webbplatserna för nyheter på nätet.

Vi är så glada att du har hittat hit! Oavsett om du väljer att registrera dig som bloggare hos oss, är intresserad av att gästblogga eller vill läsa bloggar av engagerade och starka kvinnor – så är du lika välkommen!

 

Himsel3