Börja blogga hos oss

 

one (23 av 58)

 

Vad roligt att just Du har hittat in till oss! Här är alla välkomna oavsett politisk inriktning, bakgrund, framtidsdrömmar eller livsåskådning. Dock har vi ett ett krav när det gäller att få en egen bloggplats hos oss. Det är att du är kvinna.

Starta en blogg, skapa opinion och nå ut med dina hjärtefrågor!
Du behöver inte vara förtroendevald för att blogga hos oss men du är en engagerad kvinna som vill nå ut med dina åsikter och tankar i sociala medier. Det är ju faktiskt så att det mesta i vår vardag är politik på ett eller annat sätt, det kan vara om du gör ett aktivt val att handla närproducerat eller har synpunkter på vad du betalar i tv-licens.

Bloggportalen är byggd i WordPress, ett enkelt och universellt verktyg för både dig som är ny och dig som är mer erfaren bloggare. Om du redan har en blogg i WordPress idag och vill byta plattform till maqt.se® så kan vi hjälpa dig att importera de äldre inläggen till din nya blogg hos oss. 29% av webben använder WordPress, allt från hobbybloggar till de största webbplatserna för nyheter på nätet. Verktyget är dessutom SEO anpassat och mobilvänligt.

Du kan enkelt starta en egen blogg på maqt.se® genom att registrera dig nedan.Minst 4 tecken, endast små bokstäver och siffor. Detta blir även din URL (exempel.maqt.se)


Vi skickar ditt aktiveringsmejl till denna e-postadress, så se till att du skrivit rätt

Jag har läst och accepterar användarvillkoren för maqt.se