Åza Brennander finalist i Företagarnas Årets Superstar!

Som en av tre finalister i Företagarnas pris “Årets Förening” i kategorin “Årets Superstar” står Åza Brennander som – förutom att hon är en av grundarna till bloggportalen maqt.se® (och podcasten Maqt & Miljoner) – är vice ordförande för Företagarna här i Växjö!
Hon har av juryn, bestående av Monica Lindstedt, Günther Mårder och Hugo Leichsenring, utsetts till en av finalisterna och vinnaren kommer att utses på kongressmiddagen den 24 maj i Göteborg. Tillsammans med Företagarkollegorna Angéla Ekman-Nätt (ordförande i Företagarna Umeå) och Rickard Lindqvist (ordförande i Företagarna Sunne) står Åza i final om några veckor.

“Jag kan inte nog uttrycka hur OERHÖRT glad, lycklig och hedrad jag är över att vara en av tre som är i final i en tävling som anordnas utav en av Sveriges viktigaste organisationer för entreprenörer.” / Åza Brennander

Priset delas ut till en förtroendevald som ”är drivande i sin förening och är genom sitt sätt att arbeta en god förebild och ambassadör för andra förtroendevalda. Hen är kreativ, nytänkande och lyfter andra människor. En eldsjäl som är genuint engagerad.”

Stort GRATTIS och vi håller såklart tummarna för vinst!

// maqt.se® teamet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 + 7 =